Vatra Trainica Romana

Pompiliu Diplan: distanţarea socială e o mascaradă! Un sistem criminal ne omoară cu zile!

Pompiliu Diplan: distanţarea socială e o mascaradă! Un sistem criminal ne omoară cu zile!

O cenzură nestăpânită şi inexplicabilă elimină, inclusiv de pe You Tube, interviurile care contrazic sau pun sub semnul întrebării varianta oficială a oficialităţilor române cu privire la coronavirus şi oportunitatea şi eficienţa măsurilor luate de Guvern în ultimele două luni.

Interviul realizat de regizorul Constantin Ghiţă cu Pompiliu Diplan (it-ist, filosof, antrepenor) a fost eliminat de You Tube după ce se îndrepta spre viralizare: făcuse peste 14.500 vizualizări în câteva ore de la postare şi strânsese peste 600 de aprecieri.

Contestaţia făcută de Fundaţia Ortodoxă Ieromonah Arsenie Boca a fost respinsă de You Tube, fără nicio explicaţie.

Repostăm aici videoclipul, care este o manifestare evidentă a libertăţii de exprimare, fundamentată pe informaţii şi date statistice oficiale şi comparaţii cu măsurile adoptate de alte state în combaterea p(l)andemiei de coronavirus.

"Avem o mascaradă cu privire la distanţarea socială – soluţiile autorităţilor sunt împotriva celor mai elementare legi de bun simţ şi de statistică. Un asimptomatic e un vaccin ambulant! Circul oamenilor care cădeau pe stradă în China a fost o operaţiune psihologică! Nu am mai revăzut astfel de imagini în Spania, Italia, Statele Unite! Presa se comportă ca un aparat militar! Totul este despre isteria controlului! A controlului populaţiei. E o societate de nebuni care-şi va pierde toate libertăţile, nu va fi democratică câtuşi de puţin!"

*sunt câteva din declaraţiile lui Pompiliu Diplan.

Explicaţiile acestor judecăţi de valoare – în materialul video.

Vizualizati si alte inregistrari din arhiva video
Top